PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Varma vindar och blåa färger

Det var ett tag sedan undertecknad lade tid på bloggen. Ibland blir det så, av olika anledningar, men nu ska jag försöka skärpa mig, för även om det står stilla på skrivfronten innebär det inte att det är lugnt på andra ställen.

Kunder i Garagebutiken har på senaste tiden informerat om bristen på turkoser ute i handeln. Min uppmaning till er därute som gillar dessa stenar, äkta som syntetiska, är att snarast bege er till Rinkesta där turkoser alltid är på modet och finns i överflöd. Nedanstående mosaikskapelser är handgjorda och helt unika i sitt slag. Vi har också en mängd renodlade turkossmycken för den som föredrar sådant.
                                                                                                   0 kommentarer på Varma vindar och blåa färger:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment