PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Ut med det gamla

Snart är detta år slut. Det har varit kul men också oerhört jobbigt. Nästa år hoppas jag på mer flyt, medvind och kreativ koncentration. Hela panget, utom sviten, ska nedmonteras och flyttas till nya lokaler. Butiken ska byggas om och få en liten caféhörna. Sviten kommer att utrustas med ett kök. Förutom detta hoppas jag på att etablera kontakt med bra återförsäljare för Amazing Hyena och lite intressanta stylinguppdrag/samarbeten.

Men först: Ett riktigt gott nytt år till er alla.

Axplock från året som gick i butiken:


0 kommentarer på Ut med det gamla:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment