PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Insnöade

Vädret är väldigt ombytligt såhär års. I morse var det kallt och barmark. Nu är det nästan plusgrader och 10 cm snö på gårdsplanen. Det sprakar från öppna spisen. Undertecknad har njutit av hemlagade köttbullar på vildsvin och ett gott rödvin, samt en mäktig pecannötkolapaj. Det är bara att luta sig tillbaka i soffan med en god bok och invänta våren. Personligen suktar jag efter mer färger, som på denna tröja från Nine West (finns i Garagebutiken samt på Tradera denna vecka)   Läs mer om vårens färgpalett på fashiontrade.se      
Eller spana in Vivienne Westwoods ready-to-wear-kollektion till våren 2015. Vi ses när solen tittar fram igen.

0 kommentarer på Insnöade:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment