PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Ett steg fram och ett halvt bak

Sakta håller snön på att smälta undan och våren knackar förhoppningsvis på dörren inom en inte allt för avlägsen framtid. På panget håller vi på att nedmontera allt. Det mesta är redan flyttat men alltför många (små som stora) ting återstår än. Detta är utan jämförelse den värsta flytt jag upplevt. Det tar liksom aldrig slut. Platsbyggda bardiskar, garderober och ljusarmaturer till förbannelse.
Butiken för en ganska tynande tillvaro i väntan på bättre tider. Sviten är nu äntligen klar för att läggas ut för bokning. Här några bilder på uppdateringarna med min enkla kamera som inte direkt gör den rättvis. Det är så mysigt att jag själv skulle kunna flytta in vilken dag som helst.1 kommentar på Ett steg fram och ett halvt bak:

Kommentarer RSS
Villemo on den 14 februari 2015 21:44
Superfint! Fantastiskt bra jobbat! Jättemysigt!!
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment