PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Februariboken

Dags att puffa för ännu en bok (ska bli bättre på det framöver då jag har ett antal alster att rekommendera) Denna gång är det min mor och Helenas sjätte bok, som ingår i deras trilogi Människan Vaknar, med titeln "Vägen till femte dimensionen".
Det här är ingen bok man bekvämt sträck läser i soffan. Den är alldeles för kompakt och detaljrik för det. Snarare läser man den kapitelvis för att sedan stanna upp, fundera och relatera till den världsbild man själv byggt upp. Vi får ta del av uråldriga lärdomar kommunicerade via Herr Fors, en man från en annan tid i en fjärran galax. Det låter flummigt och hade jag inte stått så nära i skriv processen hade jag nog också dragit öronen åt mig och blivit skeptisk. Nu har jag dock stått bredvid och sett boken bli till under en mycket spännande och omvälvande tid, efter vilken ingen av oss inblandade någonsin kommer att bli desamma igen.

"Mänskligheten kommer inte att uppgå i femte dimensionen som en enhetlig massa. Varje individ bearbetar sin egen utveckling genom att göra erfarenheter av alla de slag. När en människa genom sina upplevelser har lärt sig det som hon kan lära sig i tredje dimensionen så föds hon i den femte. Det finns inga genvägar dit, ni måste alla vara upplysta och medvetna varelser för att kunna utvecklas vidare i den femte dimensionen", säger Herr Fors.


Så långt, gott och väl, men hur ska vi gå tillväga? Många svar och fler frågor finns i boken. Författarna konstaterar att det inte finns någon quickfix till de himmelska regionerna annat än eget hårt arbete. Kan man stå ut med det så rekommenderar jag varmt denna bok.

Du köper den direkt via förlaget: www.helheten.info eller via någon av de stora nätbokhandlarna. ISBN: 978-91-637-7202-3


0 kommentarer på Februariboken:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment