PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Samtal med djuren

Det här med djurkommunikation har intresserat mig så länge jag kan minnas, dock har jag inte riktigt förstått hur det går till rent konkret. När vi har haft problem med någon häst har vi tillkallat en kvinna i byn som med stor framgång utrönt vad som fattats djuret. När en av våra hundar sprang av ett korsband och skulle opereras, ringde vi djurprataren för en konsultation. Hon kunde inte komma.  Min mor funderade en stund och satte sig sedan ner med penna och block. Hon stängde av alla yttre impulser, som i meditation och så kom orden.

När hon läste igenom vad hon hade skrivit trodde hon först inte att det verkligen var Atlas som kommunicerat dem. Det tog ett par gångers övning på andra djur i närheten för att inse att det faktiskt stämde. Det var inte bara ett falla v livlig fantasi.

Dessa samtal utmynnade i en bok som finns att beställa från och med i dag. Jag sitter med första exemplaret framför mig och gläds åt resultatet. Det här är en bok jag varmt rekommenderar till alla som är intresserade av att komma närmare sina djur. Den här kommunikationen har revolutionerat mitt liv och min relation till min hund. Idag är vi närmare varandra än någonsin, på lika villkor och i fullständig glädje och harmoni. Den har även fått mig att öppna ögonen inför omvärlden, alla djur och växter som finns därute och bara väntar på att vi människor ska vakna upp och förstå att de är intelligenta varelser som förtjänar att respekteras och tas på allvar.

Någon klok individ sa att vi människor endast uppfattar tre procent av vad som finns omkring oss. Det är ganska talande för hur stor koll vi i så fall har på sakernas tillstånd. Att förvägra djur en intelligens och själsligt liv är inte bara dumt, utan även direkt förödande för planeten och människans utveckling.

Läs mer om boken här.

                                                                                                                                                Våra allra mest älskade vänner

0 kommentarer på Samtal med djuren:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment