PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Fåglar, influensa och drömmar om sommaren

Fåglarna kvittrar och människorna har influensa. Man får vara glad över att det inte är tvärtom, även om det är lite drygt att vara sjuk på andra varvet såhär i vårtider när tiden är så dyrbar. Plötsligt ska alla projekt man jobbat med och förberett vara klara och nya helst ta vid.
På fritiden drömmer jag om att få odla. Det har liksom aldrig funnits tid för sådant på riktigt innan. Jag vill se grönska och blommor ta sig från hängmattan. Den som lever får se hur det blir i slutänden. Här är favoriterna:
Lånade bilder tills dess undertecknads täppa tar sig. Anemoner ovan. Ranunkel nedan

Vallmo tv fjällvallmo th Sibirisk

0 kommentarer på Fåglar, influensa och drömmar om sommaren:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment