PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Läsning för själen

När den yttre tillvaron blir för mycket är det skönt att kunna hänge sig åt något helt annat. Emelie Cajsdotters böcker är sådan läsning. Just nu njuter jag av Alla kungens hästar (köp den här.) som handlar om författarens resa till större insikter, omgärdad av intressanta människor, djur och växter runt hela jordklotet. Emelie Cajsdotters fantastiska förmågor och perception ger oss en unik inblick i trädens visdom och svarar på frågan varför vi måste se djuren på ett annat sätt än förr. De är våra läromästare och själsfränder.
Jag rekommenderar boken till alla med ett tillräckligt öppet sinne att kunna ta emot dessa fascinerande budskap och lärdomar. Att författaren även besitter berättandets förmåga gör inte saken sämre. Detta är vaket drömmande på hög nivå. En njutning för varje hängmatta i sommar.

Bild: Aftonbladet. Läs hela artikeln här. (från år 2000)0 kommentarer på Läsning för själen:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment