PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Semesterdag 1 Österlen

Då det rått en viss torka här tänkte jag dela med mig av några bilder från min korta men ack så underbara semester i förra veckan. Den första på många år. Givetvis gick den till bästa väninnan som flyttat till Skåne. Tillsammans utforskade vi natur och (mat)kultur så som bara vi kan. Härligt och högst välförtjänt. Första dagen begav vi oss till Österlen där havet verkligen möter himmelen.1 kommentar på Semesterdag 1 Österlen:

Kommentarer RSS
Villemo on den 6 oktober 2015 17:08
Ljuvliga, fantastiska och dyrbara dagar tillsammans.
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment