PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Vara Frank

Det är alltid fest när Peo släpper en ny bok. Denna gång bjuder han på en riktig feel good roman om våndan att välja rätt i livet. Frank har ett väl injobbat liv i Stockholm som tuffar på rätt bra när hans fru Vibeke erbjuds nytt jobb i Köpenhamn. Familjen måste ta ett beslut men Frank spjärnar emot. Han vill inte lämna sin kollega Mårten. Vad är det för känslor som växt fram dem emellan? För att ta reda på det drar de båda vännerna till Nice medan Franks fru och dotter åker till Köpenhamn. Frank brottas med känslor och förnuft. Har han valt rätt?

Det här är en bok som är lätt att förlora sig i. Orden tidlös eskapism kommer till mig i ett försök att förklara sinnesstämningen som infinner sig när man kommit in i handlingen och bara vill ha mer. Skickligt beskrivna miljöer och mänskliga tillkortakommanden tillsammans med ett fantastiskt språk gör denna roman till en njutning att läsa. Ett måste för hängmattan i sommar om man orkar hålla sig tills dess.1 kommentar på Vara Frank:

Kommentarer RSS
Villemo on den 21 april 2016 07:20
Haha - underbar sammanfattning!
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment